OSRAM SubstiTUBE: Brett sortiment, imponerande innovationer

Mer variation, bättre kvalitet och framför allt - innovationer med stort mervärde: Enkel ersättning utan omkoppling, högt ljusflöde och garanterad säkert, garanti på upp till fem år - det nya sortimentet med OSRAM SubstiTUBE LED-lysrör erbjuder många fördelar. Hela sortimentet, med undantag av SubstiTUBE Connected, kommer i helglasutförande.

OSRAM SubstiTUBE T8 Universal UO fungerar både med konventionella och elektroniska don. LED-lysrören med Ultra Output är idealiska för applikationer som kräver högt ljusflöde och levererar enastående resultat.

LEDVANCE utökar också sortimentet med helt nya versioner av OSRAM Substitube T5 HE. Samtliga nya T5 LED-lysrör kommer med splitterskydd och det gör de idealiska för användning i särskilt känsliga produktionsområden - precis som OSRAM SubstiTUBE T8 Split Control UO EM.

Det här är bara några få anledningar till varför du ska välja LEDVANCE's utbud av LED-lysrör: Korta återbetalningstider baserat på en nominell livslängd som är upp till fem gånger längre och energibesparingar på upp till 90% jämfört med traditionella lysrör.